Στο γαμήλιο πάρτι της Συριοπούλου ο χορός του Αθερίδη ξεχώρισε

September 6, 2023


Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και τη βάπτιση του γιου τους Νικόλα, ενώ το πάρτι που ακολούθησε τα είχε όλα, από reunion μέχρι ξέφρενα χορευτικά.Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο αγαπημένος της, ο οικονομολόγος Στράτος Πατσατζής, αν και είναι μαζί τα τελευταία 12 χρόνια, έκαναν την Τρίτη 5/9 τον θρησκευτικό τους γάμο και μαζί τη βάπτιση του 2 ετών γιου…


Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και τη βάπτιση του γιου τους Νικόλα, ενώ το πάρτι που ακολούθησε τα είχε όλα, από reunion μέχρι ξέφρενα χορευτικά.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο αγαπημένος της, ο οικονομολόγος Στράτος Πατσατζής, αν και είναι μαζί τα τελευταία 12 χρόνια, έκαναν την Τρίτη 5/9 τον θρησκευτικό τους γάμο και μαζί τη βάπτιση του 2 ετών γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Νικόλας, όπως φάνηκε από τα stories των καλεσμένων με το κουτί της μπομπονιέρας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.