Συριοπούλου: Οι λαμπεροί καλεσμένοι και ο ξέφρενος χορός της νύφης

September 6, 2023


Χθες, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν τον γιο τους, Νικόλα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας με κουμπάρους τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Μιχάλη Μαρίνο.Στη συνέχεια έγινε η βάφτιση του γιου τους, που πήρε το όνομα Νικόλας και ακολούθησε λαμπερή δεξίωση.Ανάμεσα στους καλεσμένου…


Χθες, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν τον γιο τους, Νικόλα. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας με κουμπάρους τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Στη συνέχεια έγινε η βάφτιση του γιου τους, που πήρε το όνομα Νικόλας και ακολούθησε λαμπερή δεξίωση.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Μάνος Ιωάννου, ο Μαρίνος Κόνσολος, η Νατάσσα Εξηνταβελόνη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Αθηνά Οικονομάκου, οι οποίοι δημοσίευσαν στιγμιότυπα από το γλέντι που ακολούθησε μετά τα δύο μυστήρια.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.