Τα καρφιά της Σταμάτη για την Σκορδά και την πρεμιέρα του Λιάγκα

September 6, 2022


Είναι γνωστό πως η Σάσα Σταμάτη δεν πέρασε καλά στο πρωινό. Ούτε στο mega ούτε στον ΑΝΤ1 και ειδικά στον ΑΝΤ1. Χθες έκανε πρεμιέρα ο Γιώργος Λιάγκας και στην ομάδα του ανήκει και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου…


Είναι γνωστό πως η Σάσα Σταμάτη δεν πέρασε καλά στο πρωινό. Ούτε στο mega ούτε στον ΑΝΤ1 και ειδικά στον ΑΝΤ1. Χθες έκανε πρεμιέρα ο Γιώργος Λιάγκας και στην ομάδα του ανήκει και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου καλή φίλη του Λιάγκα αλλά και της Σταμάτη.

 

  • Η δημοσιογράφος θέλησε δημόσια να δείξει την στήριξη της στην μαγείρισσα αλλά και να πετάξει τη σπόντα της «Καλή αρχή Αργυρούλα μου. Είναι η μία και μοναδική φίλη που απέκτησα μέσα από την τηλεόραση» γράφει στην λεζάντα της φωτογραφίας και όλοι καταλαβαίνουμε τι ακριβώς εννοεί.

 

 

Τόσα χρόνια εμφανιζόταν στο πρωινό και δεν έγινε φίλη με καμιά άλλη γυναίκα και ειδικά με τη Φαίη Σκορδά. Δείτε την ανάρτηση της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.