Η εξαφανισμένη Στέλλα Γιαμπουρά με μαγιό σε διακοπές στη Σκιάθο (Εικόνες)

September 6, 2022


Την βρήκαμε την εξαφανισμένη Στέλλα Γιαμπουρα. Η Πρώην μις Γιάνγκ που κυκλοφορούσε στα κοσμικά στέκια από τότε που ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, τα τελευταία χρόνια έχει κλειστεί στο καβούκι της. Έτσι …


Την βρήκαμε την εξαφανισμένη Στέλλα Γιαμπουρα. Η Πρώην μις Γιάνγκ που κυκλοφορούσε στα κοσμικά στέκια από τότε που ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, τα τελευταία χρόνια έχει κλειστεί στο καβούκι της.

  • Σπάνιες εμφανίσεις και σπάνιες αναρτήσεις. Μάλιστα για μια περίοδο έκοψε και τα μαγιό κάτι που την έκανε γνωστή στο πανελλήνιο όταν τα φορούσε στα καλλιστεία. Αυτή τη φορά όμως είπε να κάνει ένα δυναμικό come back!

Έτσι από την όμορφη Σκιάθο έβγαλε πολύ ωραίες φωτογραφίες και φυσικά δημοσίευσε εκείνες που φαίνεται το κορμί το οποίο το διατηρεί ακόμα σε υψηλά επίπεδα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.