Συγγραφέας «Σασμού» – «Δυστυχώς το προβληματάκι με την υγεία μου…»

September 6, 2022


Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Σπύρος Πετρουλάκης, τον αναγκάζει να παραμένει στο νοσοκομείο.Πριν από λίγες μέρες ο συγγραφέας του Σασμού είχε αποκαλύψει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο…


Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Σπύρος Πετρουλάκης, τον αναγκάζει να παραμένει στο νοσοκομείο.

Πριν από λίγες μέρες ο συγγραφέας του Σασμού είχε αποκαλύψει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, το θέμα που αντιμετωπίζει και τον αναγκάζει να διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους για την παρουσίαση των βιβλίων του και σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, που είναι στο κρεβάτι του πόνου.

Με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, είναι αρκετά δύσκολο.

Αρχικά έγραψε: «Κοπελακια μου καλά. Πήρα χιλιάδες ευχές και τεράστια θετική ενέργεια από τις ανοιχτές καρδιές σας. Δυστυχώς το προβληματάκι με την υγεία μου αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο, επώδυνο και επικίνδυνο. Ωστόσο όλη η υπέροχη ομάδα της C……… υπερεβαλε εαυτόν για να με βοηθήσει να ξεπεράσω τον άμεσο κίνδυνο.»

Και υπογράμμισε: «Παραμένω σε νοσηλεία έχοντας στο πλάι μου αυτούς τους υπέροχους επιστήμονες και το προσωπικό της κλινικής, το Μεμακι και την οικογένειά μου, μα φυσικά τη σκέψη και την τεράστια αγάπη που παίρνω καθημερινά από εσάς. Είμαι ευγνώμων για τις προσευχές και για τη θέση που κατέχω στις καρδιές σας. Ευχαριστώ λόγω τιμής».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.