Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης!

September 3, 2023


Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και ενθουσιασμού για την ευτυχία που ζούσαν έγινε χθες το απόγευμα (2/8) η βάφτιση του γιου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Το ζευγάρι προετοίμαζε εδώ και καιρό αυτή την τόσο όμορφη οικογενειακή στιγμή του που ήθελε να τη μοιραστεί μόνο με πολύ καλούς φίλους και στενούς συγγενείς. Νονές του μικρού Βλάσση ήταν η αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλ…


Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και ενθουσιασμού για την ευτυχία που ζούσαν έγινε χθες το απόγευμα (2/8) η βάφτιση του γιου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. 

Το ζευγάρι προετοίμαζε εδώ και καιρό αυτή την τόσο όμορφη οικογενειακή στιγμή του που ήθελε να τη μοιραστεί μόνο με πολύ καλούς φίλους και στενούς συγγενείς. Νονές του μικρού Βλάσση ήταν η αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αλλά και η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου.

Η βάφτιση έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι ενώ αργότερα ακολούθησε δεξίωση στο Island στην Αθηναϊκή Ριβιέρα όπου το γλέντι άναψε για τα καλά από νωρίς με τις ερμηνείες του Χρήστου Μάστορα ο οποίος μαζί με τις υπόλοιπες Μέλισσες ανέλαβε τη διασκέδαση των εκλεκτών καλεσμένων.

Ανάμεσά τους ο Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ, η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με την Ιωάννα Σιαμπάνη, η Χριστίνα Παππά και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.