Με θέα όλο το νησί των ανέμων – Παντρεύτηκαν Νεσχάν Μουλαζίμ και Στέλιος Πολογεώργης

September 2, 2022


Μετά τον Ηλία Βρεττό λοιπόν, την Παρασκευή 2/8 σε ένα ονειρικό τοπίο στην Μύκονο, πραγματοποίησε και τον δικό της γάμο με τον αγαπημένο της η καλλονή Νεσχάν Μουλαζίμ, μιας και ενώθηκε με τα δεσμά του …


Μετά τον Ηλία Βρεττό λοιπόν, την Παρασκευή 2/8 σε ένα ονειρικό τοπίο στην Μύκονο, πραγματοποίησε και τον δικό της γάμο με τον αγαπημένο της η καλλονή Νεσχάν Μουλαζίμ, μιας και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο του κοσμοπολίτικου νησιού με τον Στέλιο Πολογεώργη.

Παντρεύτηκε η Νεσχάν Μουλαζίμ

Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας και η επίσημη πρόταση έγινε λίγο καιρό πριν, ωστόσο υπήρξε μία μικρή αναβολή, αλλά τελικά κατάφεραν να πραγματοποιήσουν σήμερα το μεσημέρι τον πολιτικό τους γάμο και επιτέλους να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Ο γάμος ήταν σε στενό οικογενειακό κύκλο, καθώς ήθελαν και οι δύο αυτή τη μέρα να την κρατήσει για εκείνη και τα αγαπημένα της πρόσωπα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας.

Παντρεύτηκαν Νεσχάν Μουλαζίν και Στέλιος Πολογεώργης

Πηγή φωτογραφίας: Instagram

«Την μητέρα του συντρόφου μου την φωνάζω “μαμά”»

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/5) προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Ελένη» η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα η Νεσχάν Μουλαζίμ η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για τον αγαπημένο της σύντροφο όπου αναμένεται να παντρευτεί καθώς είχε γίνει ένα μικρό μπέρδεμα με την πρόσφατη ανάρτησή της όπου φαινόταν ότι είχε κάνει πολιτικό γάμο, ενώ από την άλλη αποκάλυψε για την όμορφη σχέση της με την πεθερά της.

«Έχω βρει τον άνθρωπο της ζωή μου και είμαι πάρα πολύ τυχερή για αυτό. Είναι φτυστός ο πατέρας τους με απίστευτη ευγένεια, έτσι έχει μάθει από την οικογένειά του.

«Η μαμά του, είναι μαμά μου, μαμά τη φωνάζω» είπε η ίδια, αναφέροντας πως ο όρος “πεθερά” δεν της αρέσει καθόλου. Την λατρεύω, αισθάνομαι ότι έχω βρει την οικογένειά μου.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.