Η σύζυγος του Ορφέα Αυγουστίδη έκανε την πιο glam εμφάνιση

September 1, 2023


Τα μαλλιά της Γεωργίας έχουν μία χρυσαφένια φυσική απόχρωση λες και είναι λουσμένα από τις ακτίνες του ήλιου.Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του Γεωργία Κρασσά είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Μπορεί η Γεωργία Κρασσά να μην έχει social media, αλλά ο αγαπημένος της, Αυγουστίδης, ανεβάζει τις πιο όμορφες αναρτήσεις μέσα από το προφίλ του στο Instagram, δείχνοντας την με…


Τα μαλλιά της Γεωργίας έχουν μία χρυσαφένια φυσική απόχρωση λες και είναι λουσμένα από τις ακτίνες του ήλιου.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του Γεωργία Κρασσά είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Μπορεί η Γεωργία Κρασσά να μην έχει social media, αλλά ο αγαπημένος της, Αυγουστίδης, ανεβάζει τις πιο όμορφες αναρτήσεις μέσα από το προφίλ του στο Instagram, δείχνοντας την μεταξύ τους αγάπη με τον πιο όμορφο και τρυφερό τρόπο. Η αδυναμία του Αυγουστίδη προς την σύντροφό του και τα παιδιά του δεν κρύβεται και είναι κάτι που λατρεύουν να βλέπουν οι χιλιάδες φανς του.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.