5 χρόνια γάμου για Μπόμπα – Τανιμανίδη: Οι 3 αλλαγές στη ζωή τους

September 1, 2023


Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης γιορτάζουν πέντε χρόνια έγγαμου βίου. Οι υπέροχες φωτογραφίες από τον γάμο τους και οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους.Πριν από ακριβώς πέντε χρόνια, την 1η Σεπτεμβρίου του 2018 η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ της Σίφνου.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης γιορτάζουν πέντε χρόνια έγγαμου βίου. Οι υπέροχες φωτογραφίες από τον γάμο τους και οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους.

Πριν από ακριβώς πέντε χρόνια, την 1η Σεπτεμβρίου του 2018 η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ της Σίφνου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.