Σάκης Κατσούλης: Η υποψηφιότητά στις εκλογές και τα σχόλια των φανς

August 30, 2023


Εκπομπή στην τηλεόραση ανέμεναν πολλοί για τον νικητή του Survivor και τελικά μας προέκυψε η κάθοδος του στην πολιτική. Ο Σάκης Κατσούλης αιφνιδίασε ακόμη και τους φίλους του. Είθισται στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές να βλέπουμε αρκετούς γνωστούς μας από τον χώρο του θεάματος, του αθλητισμού και της τηλεόρασης να κατεβαίνουν ως υποψήφιοι. Αλλά ο Σάκης Κατσούλης διεκδικεί την πρωτοτυπία ως…


Εκπομπή στην τηλεόραση ανέμεναν πολλοί για τον νικητή του Survivor και τελικά μας προέκυψε η κάθοδος του στην πολιτική. Ο Σάκης Κατσούλης αιφνιδίασε ακόμη και τους φίλους του. 

Είθισται στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές να βλέπουμε αρκετούς γνωστούς μας από τον χώρο του θεάματος, του αθλητισμού και της τηλεόρασης να κατεβαίνουν ως υποψήφιοι. Αλλά ο Σάκης Κατσούλης διεκδικεί την πρωτοτυπία ως ο πρώτος νικητής του Survivor που το τολμά. Η απόφαση του νικητή, μάλλον ξάφνιασε και δίχασε τους φανς του.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.