Η στήριξη της Μαρέβας και η αγάπη της Σοφίας Μητσοτάκη στη Σάκκαρη

August 29, 2023


«Νιώθω ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες» δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της από τον πρώτο γύρο του US Open. Η συνάντηση με την αδελφή του συντρόφου της Σοφία Μητσοτάκη και η στήριξη από τη Μαρέβα Μητσοτάκη. Η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ενώ είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προσδοκίες τη συμμετοχή της στο US Open και ενώ όλοι περίμεναν τη δυνατή συνέχεια στο τουρνουά, τελικά αποκλείστηκε από…


«Νιώθω ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες» δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της από τον πρώτο γύρο του US Open. Η συνάντηση με την αδελφή του συντρόφου της Σοφία Μητσοτάκη και η στήριξη από τη Μαρέβα Μητσοτάκη. 

Η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ενώ είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προσδοκίες τη συμμετοχή της στο US Open και ενώ όλοι περίμεναν τη δυνατή συνέχεια στο τουρνουά, τελικά αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο. Η αθλήτρια ξέσπασε στη συνέντευξη τύπου και ανάμεσα στους λυγμούς της, προσπαθούσε να αρθρώσει λίγες λέξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.