Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι κόρες της άφησαν μια έκπληξη στο αυτοκίνητό της

August 29, 2023


Οι κόρες της Σταματίνας Τσιμτσιλή άφησαν μηνύματα επάνω στο σκονισμένο της αυτοκίνητο.Διακοπές τέλος και για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Αθήνα και ήδη πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση με την ομάδα της. Μάλιστα η αρχισυντάκτριά της, Μαίρη Παλιαλέξη, έφτιαξε κέικ για να κεράσει τους πάντες την πρώτη μέρα για το καλό και φυσικά για να έχουν μια γλυκιά σεζόν.Διαβάστε περισ…


Οι κόρες της Σταματίνας Τσιμτσιλή άφησαν μηνύματα επάνω στο σκονισμένο της αυτοκίνητο.

Διακοπές τέλος και για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Αθήνα και ήδη πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση με την ομάδα της. Μάλιστα η αρχισυντάκτριά της, Μαίρη Παλιαλέξη, έφτιαξε κέικ για να κεράσει τους πάντες την πρώτη μέρα για το καλό και φυσικά για να έχουν μια γλυκιά σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.