Βίκυ Κουλιανού: «Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου δύο φορές, δεν ήταν σωστό το timing»

August 28, 2023


«Μου έχουν κάνει πρόταση γάµου δύο φορές. ∆εν ήταν το σωστό timing τότε. Ήταν και οι δύο µεγάλες σχέσεις. Τώρα είµαι ελεύθερη», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Κουλιανού.Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Κουλιανού στη Secret μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί δύο φορές πρόταση γάµου.«Μου έχουν κάνει πρόταση γάµου δύο φορές. ∆εν ήταν το σωστό timing τότε. Ήταν κ…


«Μου έχουν κάνει πρόταση γάµου δύο φορές. ∆εν ήταν το σωστό timing τότε. Ήταν και οι δύο µεγάλες σχέσεις. Τώρα είµαι ελεύθερη», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Κουλιανού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Κουλιανού στη Secret μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί δύο φορές πρόταση γάµου.

«Μου έχουν κάνει πρόταση γάµου δύο φορές. ∆εν ήταν το σωστό timing τότε. Ήταν και οι δύο µεγάλες σχέσεις. Τώρα είµαι ελεύθερη», αναφέρει χαρακτηριστικά η Βίκυ Κουλιανού.

«Είµαι 53 χρόνων, δεν κρύβω την ηλικία µου. Τα τελευταία χρόνια κάνω διατροφή και προσέχω τον τρόπο ζωής µου. Επίσης, σηµαντικό ρόλο παίζει το DNA. Επιπλέον, δεν πίνω καφέ και δεν τρώω ζάχαρη. Μόνο κολυµπάω το καλοκαίρι. Αυτή είναι η καλύτερη γυµναστική µου. Βαριέµαι το γυµναστήριο», συνέχισε, ενώ στο τέλος της κουβέντας αποκάλυψε και ένα απωθηµένο της: «Θα ήθελα να είχα ένα σπίτι σε ένα νησί και η αλήθεια είναι ότι το ψάχνω συνεχώς».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.