Άγριο κράξιμο στη Mαρία Ολυμπία – «Είστε τόσο ανυποψίαστοι για την καταστροφή στην Ελλάδα;»

August 27, 2023


Αποδέκτης αρνητικών σχολίων έγινε η Μαρία Ολυμπία στην τελευταία της ανάρτηση στο instagram.Η κόρη του Πσύλου και της Μαρί Σαντάλ που εκτός από μια χρυσή κληρονόμος, είναι και ένα από τα πιο ισχυρά role models στον χώρο της μόδας, δημοσίευσε μια φωτογραφία από βραδινή της έξοδο. Ωστόσο, τα σχόλια που έλαβε από αρκετούς Έλληνες δεν ήταν και τόσο κολακευτικά.Κάποιοι σχολίασαν πως αν θέλει να λέγεται…


Αποδέκτης αρνητικών σχολίων έγινε η Μαρία Ολυμπία στην τελευταία της ανάρτηση στο instagram.

Η κόρη του Πσύλου και της Μαρί Σαντάλ που εκτός από μια χρυσή κληρονόμος, είναι και ένα από τα πιο ισχυρά role models στον χώρο της μόδας, δημοσίευσε μια φωτογραφία από βραδινή της έξοδο. Ωστόσο, τα σχόλια που έλαβε από αρκετούς Έλληνες δεν ήταν και τόσο κολακευτικά.

Κάποιοι σχολίασαν πως αν θέλει να λέγεται “Ολυμπία της Ελλάδας” θα πρέπει να καλλιεργήσει την ενσυναίσθησή της μιας και δείχνει να αδιαφορεί πλήρως για τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της χώρας μας.

Κάποιοι άλλοι δε, ανέφεραν ότι είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιεί το “Ελλάδα” δίπλα στο όνομά της μιας και δεν είναι καν Ελληνίδα.

Δες παρακάτω μερικά από τα σχόλια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.