Έχει κρατήσει τη γοητεία του – Πώς είναι σήμερα ο «Λευτέρης» από τη Μαρία την Άσχημη

August 27, 2022


Μπορεί η σειρά «Μαρία η Άσχημη» να ολοκληρώθηκε πριν από πολλά χρόνια στο Mega, ωστόσο είχε σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία που μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης στις …


Μπορεί η σειρά «Μαρία η Άσχημη» να ολοκληρώθηκε πριν από πολλά χρόνια στο Mega, ωστόσο είχε σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία που μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης στις επαναλήψεις που παίζονται (δείτε εδώ πόσο έκανε χθες 26/8).

Ένας από τους χαρακτήρες που ήταν από τους αγαπημένους του κοινού ήταν και ο «Λευτέρης», ο συμπαθητικός και ετοιμόλογος σερβιτόρος της καφετέριας που επισκεπτόταν όλη η εταιρεία.

Τον ρόλο του Λευτέρη ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο ηθοποιός Μάνος Ψιστάκης, τον οποίο την ίδια περίπου περίοδο είδαμε και στη σειρά Κόκκινο Δωμάτιο.

Πώς είναι σήμερα ο Μάνος Ψιστάκης από τη Μαρία την Άσχημη

Ο Μάνος Ψιστάκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική σχολή Αθηνών και στη Δραματική σχολή Κ. Καζάκου, ενώ έκανε και μαθήματα πιάνου στο Ωδείο Αθηνών.

Στην τηλεόραση τον έχουμε δει στις σειρές “Δυο ξένοι” , “Κόκκινο δωμάτιο”, “Το αμάρτημα της μητρός μου” και σε αρκετές άλλες. Επίσης δεν είναι λίγες και οι θεατρικές του συμμετοχές. Ως σεναριογράφος, έχει εργαστεί στις “Επτά θανάσιμες πεθερές”, “Η οικογένεια βλάπτει”, “Η νταντά”, “Το αμάρτημα της μητρός μου” κ.α.

Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για το κίνημα MeToo που ξέσπασε στην Ελλάδα, ενώ αίσθηση είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε για τον Γιώργο Κιμούλη.

Μάνος Ψιστάκης για Κιμούλη

Στη συνέχεια ο Μάνος Ψιστάκης τόνισε: «Αυτοί οι 5-6 άνθρωποι, οι πρωταγωνιστές, είναι πανίσχυροι. Αυτό για τον Γιώργο Κιμούλη, πράγματι, το κρατάω 20 χρόνια μέσα μου. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες στο γύρισμα, σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλάει εντελώς και σταμάτησε να μου μιλάει μέχρι να τελειώσει η δουλειά, μέχρι να ολοκληρωθούν τα επεισόδια».

«Ο άνθρωπος αυτός, όλο το ταλέντο του, όλη αυτή τη δύναμή του και όλη αυτή την εξυπνάδα του, το απίστευτο IQ του και τη δυνατότητα να αναλύει καταστάσεις, τη διοχετεύει ξαφνικά στο να εκμηδενίζει τους συνεργάτες του, στο να φέρεται απάνθρωπα, απαξιωτικά, ειρωνικά, να με πετάει στην άκρη», πρόσθεσε επίσης ο Μάνος Ψιστάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στις 8 Λέξεις και το Τατουάζ είχε ξετρελάνει τους τηλεθεατές – Πώς είναι σήμερα η μικρή Τζουλιάνα

Με διαφορετικά μαλλιά αλλά ίδιο σαγηνευτικό βλέμμα – Που βρίσκεται σήμερα η Λίλιαν από τη σειρά Μαρία η Άσχημη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.