
Μέσα από το σημερινό Καλοκαίρι #ΝΟΤ, έγινε γνωστό πως ένα μοντέλο, κανονική καλλονή, έφαγε άκυρο από την κριτική επιτροπή του GNTM 3 λόγω των τατουάζ που είχε καθώς και των τολμηρών εμφανίσεών της!H I…
Διαβάστε περισσότερα...
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ...
Μέσα από το σημερινό Καλοκαίρι #ΝΟΤ, έγινε γνωστό πως ένα μοντέλο, κανονική καλλονή, έφαγε άκυρο από την κριτική επιτροπή του GNTM 3 λόγω των τατουάζ που είχε καθώς και των τολμηρών εμφανίσεών της!
H Iωάννα Κιοσσέ πέρασε από την οντισιόν του GNTM με 4 ναι, ωστόσο κόπηκε στην επόμενη φάση πριν καν περάσει από τις δοκιμασίες.
«Αρχικά πάω στην οντισιόν του GNTM, ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπαίνω μέσα στους κριτές και παθαίνουν ένα σοκ. Μένουν 10, 20 δευτερόλεπτα και απλά με κοιτάνε με ανοιχτό στόμα!
Η Βίκυ Καγιά με ρώτησε εάν είμαι μοντέλο σε κάποιο πρακτορείο και της απάντησα αρνητικά. Πάθανε σοκ! Αν και περίμενα τα χειρότερα σχόλια από την κυρία Καγιά πήρα τα καλύτερα μαζί με τέσσερα ναι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Κιοσέ στην κάμερα του OPEN.
«Δεν το περίμενα καθόλου και το είχαν σίγουρο οι κριτές ότι θα μπω στο σπίτι. Περνάω από την οντισιόν, όλα τέλεια και την επόμενη εβδομάδα είναι τα bootcamp όπου πρέπει να κάνεις μία δοκιμασία» πρόσθεσε.
«Με παίρνουν τηλέφωνο από την παραγωγή, μισή μέρα πριν από το bootcamp, να πιούμε έναν καφέ prive και να συζητήσουμε κάτι. Πήγα χωρίς να ξέρω τι με ήθελαν.
Εκεί συνάντησα μια κοπέλα από την παραγωγή, που μου είπε ότι «δυστυχώς δεν μπορείς να μπεις στο GNTM, ούτε να προβληθεί η οντισιόν γιατί έχουμε δει κάποια αρνητικά σχόλια για σένα στο διαδίκτυο που τα θεωρούμαι χυδαία». Κάτι άρθρα τα οποία δεν ξέρω καν ποιος τα ανέβασε και δεν είχα καμία σχέση με αυτά».
