Σπάνιο – Η φωτογραφία του αείμνηστου Σωτήρη Μουστάκα με την οικογένειά του

August 24, 2023


Μία σπάνια φωτογραφία του Σωτήρη Μουστάκα με τη σύζυγό του, Μαρία Μπονέλου και την κόρη του, Αλεξία δημοσιεύτηκε στο Instagram.Σε αυτό, ο ηθοποιός κρατά αγκαλιά την κόρη του, ενώ χαμογελούν κι οι δύο στον φακό. Δίπλα στο κορίτσι, ποζάρει και η η ηθοποιός και σύζυγός του.Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1973 κι ήταν αχώριστο, μέχρι τον θάνατο του Σωτήρη το 2007. Λίγους μήνες αργότερα, έφυγε από τη ζωή και…


Μία σπάνια φωτογραφία του Σωτήρη Μουστάκα με τη σύζυγό του, Μαρία Μπονέλου και την κόρη του, Αλεξία δημοσιεύτηκε στο Instagram.

  • Ο επίσημος λογαριασμός που διατηρεί το «Σπίτι του Ηθοποιού» ανάρτησε ένα στιγμιότυπο που χρονολογείται από τη δεκαετία του ’80.

Σε αυτό, ο ηθοποιός κρατά αγκαλιά την κόρη του, ενώ χαμογελούν κι οι δύο στον φακό. Δίπλα στο κορίτσι, ποζάρει και η η ηθοποιός και σύζυγός του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1973 κι ήταν αχώριστο, μέχρι τον θάνατο του Σωτήρη το 2007. Λίγους μήνες αργότερα, έφυγε από τη ζωή και η Μαρία Μπονέλου.

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.