Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη – Κικίλιας: «Εφιστώ την προσοχή όλων…»

August 21, 2023


Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα στην Αττική και ακόμα τέσσερις περιοχές. Την προσοχή όλων εφιστά ο Βασίλης Κικίλιας και τονίζει «Όχι» σε εργασίες που μπορεί να προκαλέσουν φωτιάΟ υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας προχώρησε σε δηλώσεις για την πυρκαγιά που μαίνεται για δεύτερη ημέρα στην Αλεξανδρούπολη.«Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος- επίγειες…


Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα στην Αττική και ακόμα τέσσερις περιοχές. Την προσοχή όλων εφιστά ο Βασίλης Κικίλιας και τονίζει «Όχι» σε εργασίες που μπορεί να προκαλέσουν φωτιά

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας προχώρησε σε δηλώσεις για την πυρκαγιά που μαίνεται για δεύτερη ημέρα στην Αλεξανδρούπολη.

«Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος- επίγειες και εναέριες-, εθελοντές, ο Στρατός, η Αστυνομία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση δίνουν πολύ μεγάλη μάχη στη φωτιά της Αλεξανδρούπολης.

Ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιών για τη Δευτέρα 21/8 έχει σε κατάσταση συναγερμού, στο κόκκινο δηλαδή, την Εύβοια, την Αττική, τη Βοιωτία, την Αργολίδα, την Κορινθία.

Εφιστώ την προσοχή όλων. Δεν επιτρέπεται καμία εργασία εξωτερικού χώρου που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Πρέπει όλοι μαζί να προστατεύσουμε τη χώρα μας.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.