Όλο παράπονο η Ολυμπία Χοψονίδου – Η ανάρτηση όλο νόημα στο instagram

August 21, 2022


Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και την βλέπουμε αρκετά συχνά να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. …


Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και την βλέπουμε αρκετά συχνά να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, σούσουρο είχε δημιουργηθεί σχετικά με το απίστευτο περιστατικό σε μαγαζί της Αθήνας (δείτε εδώ τί συνέβη).

Από την άλλη, ως μητέρα έξι παιδιών η ίδια έχει πολλές υποχρεώσεις και αρκετά βεβαρημενο πρόγραμμα. Ωστόσο, τα παιδιά της αποτελεούν προτεραιότητα.

Έτσι, δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση το μεσημέρι της Κυριακής (21/8) την ώρα που είχε μπει στην κουζίνα προκειμένου να ετοιμάσει το μεσημεριανό.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Ωραία που είναι η Κυριακή, να να ήταν πιο μεγάλη».

Η ανάρτηση της Χοψονίδου Ολυμπίας στο instagram

Είχε μιλήσει η ίδια ανοιχτά για αυτό – Οι σχέσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου με τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη

Έχουν κλείσει 11 χρόνια γάμου, ωστόσο μέχρι και σήμερα, μετά από 6 παιδιά, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, μετά την απόσυρση του μπασκετμπολίστα από την ενεργό δράση, οι δυο τους περνούν ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί και πραγματοποιούν το ένα ταξίδι μετά το άλλο (δείτε εδώ φωτογραφίες από την ρομαντική εξόρμησή τους στην Πάρο).

Η οικογένεια Σπανούλη είναι πολύ δεμένη και έτσι πριν από λίγο καιρό, μέσα από ένα Q&A που είχε κάνει η Ολυμπία Χοψονίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε μιλήσει για τις σχέσεις που έχει με την μητέρα του συζύγου της.

Με τόσα παιδιά είναι λογικό πως η Ολυμπία Χοψονίδου θα πρέπει να έχει αρκετή βοήθεια και μια από αυτές θα είναι από πλευράς της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη και συγκεκριμένα της μαμάς του.

«Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου… η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν… Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

Ολυμπία Χοψονίδου πεθερά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είναι τεράστιος ο κήπος – Στο σπίτι τους Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης έχουν μέχρι γήπεδο μπάσκετ

“Πλημμύρισε” από χαρά το σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη – Έγινε η αποκάλυψη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.