Με “ξινίλα” και σηκωμένο φρύδι – Δύσκολη η επιστροφή στην Αθήνα για την Ελεονώρα Μελέτη

August 21, 2022


Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε από τις διακοπές της, όπου απολάμβανε να βλέπει τον σύντροφό της να παίζει βόλεϊ με τις ώρες, και δεν είναι απόλυτα χαρούμενη με αυτό το γεγονός. Από τη μία πλευρά, είναι ε…


Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε από τις διακοπές της, όπου απολάμβανε να βλέπει τον σύντροφό της να παίζει βόλεϊ με τις ώρες, και δεν είναι απόλυτα χαρούμενη με αυτό το γεγονός. Από τη μία πλευρά, είναι ενθουσιασμένη και ευγνώμων για όσα έζησε, αλλά από την άλλη δεν είναι έτοιμη να ξεκινήσει να δουλεύει και να μπει σε μία ρουτίνα.

Αυτό ακριβώς θέλησε να δείξει με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φωτογράφισε το πρόσωπό της και τρόλαρε τον εαυτό της, χωρίζοντας το μισό της πρόσωπο στην καλή, ήρεμη και ευτυχισμένη πλευρά της λόγω των ημερών που πέρασε δίπλα στη θάλασσα με την οικογένειά της, και το άλλο μισό στην “ξινή” και αγριεμένη της πλευρά εξαιτίας της δουλειάς που την περιμένει στο γραφείο.

Η αστεία φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη για την επιστροφή στο γραφείο

Φυσικά, αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ και πολλοί ήταν εκείνη που έστειλαν το μήνυμα συμπαράστασης, διότι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση και πάντα η επαναπροσαρμογή είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ελεονώρα Μελέτη

«Ποιον κοροϊδεύει;»

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ενώ σχολιάζει και θέματα που την απασχολούν.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια που αυτή την εποχή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές (δείτε εδώ φωτογραφίες της από την παραλία), θέλησε να σχολιάσει την πιο πρόσφατη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Madona.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία που έχει ανεβάσει η Madona φαίνεται να έχει κάνει αρκετή επεξεργασία, γεγονός που εξόργισε την Ελεονώρα Μελέτη.

«Ποιον κοροϊδεύει; Εμάς, τον εαυτό της, όλους;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια.

Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασμα Madonna

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο…» – Πιασμένες χέρι χέρι στην αμμουδιά η Ελεονώρα Μελέτη με την κορούλα της

“Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια…” – Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.