«Μέρες γεμάτες, δυνατές…» – Η όλο νόημα ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλευρό των παιδιών της

August 21, 2022


Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τους δυο γιους της και πάντα προσπαθεί να κάνει τα πάντα για τους βλέπει να χαμογελούν και να περνούν όμορφα. Αυτό το διάστημα κάνουν διακοπές στη Χαλκιδική, όπου ταξίδεψαν …


Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τους δυο γιους της και πάντα προσπαθεί να κάνει τα πάντα για τους βλέπει να χαμογελούν και να περνούν όμορφα. Αυτό το διάστημα κάνουν διακοπές στη Χαλκιδική, όπου ταξίδεψαν με σκαφάκι για να εξερευνήσουν τις ομορφιές του βυθού και η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί μία στιγμή τους μέσα στα νερά της θάλασσας.

Έτσι, το Σάββατο 20/8 δημοσίευσε μία φωτογραφία της μαζί με τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ Άγγελο, την ώρα που φορούσαν και οι τρεις τους μάσκα και αναπνευστήρες και ήταν αγκαλιασμένοι κάτω από τα κύματα. Η ίδια δήλωσε πως τέτοιες στιγμές την γεμίζουν με χαρά και ευγνωμοσύνη και έτσι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει όλα όσα θα έρθουν τον χειμώνα.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου με τους γιους της στον βυθό της θάλασσας

«Μέρες γεμάτες, δυνατές, ικανές να γεμίσουν όλα τα άδεια του χειμώνα..!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Σίσσυ Χρηστίδου

Τι συνέβη με τον γιο της παρουσιάστριας και του Θοδωρή Μαραντίνη

Νονός έγινε ο μικρότερος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7. Ο 8χρονος Μιχαήλ λίγο μετά τις οικογενειακές τους διακοπές στην Χαλκιδική, βάφτισε το παιδί μιας κολλητής φίλης της παρουσιάστριας, με την ίδια να είναι φυσικά πολύ περήφανη.

Το όνομα που πήρε το δεύτερο παιδάκι της φίλης της είναι Άγγελος και μάλιστα η ίδια είναι και η νονά του μεγάλου γιου της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππου.

Την είδηση για τον γιο της την έκανε φυσικά γνωστή η παρουσιάστρια, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο.

«Σας έχω κάποια νέα. Και το όνομα αυτού Άγγελου. Σήμερα βαφτίσαμε της κολλητής μου, της παιδικής μου φίλης το παιδάκι, το γιο της. Της νονάς του Φίλιππου. Νονός ήταν ο Μιχαήλ μαζί με τον Νικόλα, άλλο ένα παιδάκι. Ήταν πάρα πολύ ωραία και συγκινητική ημέρα. Να μας ζήσει», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου σε μερικά βίντεο που ανέβασε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

“Είχαμε συμφωνήσει ότι…” – Αποχώρησε από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και το ανακοίνωσε δημόσια

Το διασκεδάζει η Σίσσυ Χρηστίδου στην Χαλκιδική – Η ανάρτηση όλο νόημα στο instagram

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.