Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με την αδελφή της

August 20, 2023


Η παρουσιάστρια είναι στενά δεμένη με την αδελφή της. H Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της αλλά και στην αδελφή της.Είναι το στήριγμά της σε ότι κι αν χρειαστεί…Κι ενώ τη μαμά της την αναφέρει αρκετά συχνά στο «Happy Day» και την έχει πάντα στο πλευρό της στην πρεμιέρα της εκπομπής, με την αδελφή της δεν φωτογραφίζεται συχνά δημόσια.Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr


Η παρουσιάστρια είναι στενά δεμένη με την αδελφή της. 

H Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της αλλά και στην αδελφή της.

Είναι το στήριγμά της σε ότι κι αν χρειαστεί…

Κι ενώ τη μαμά της την αναφέρει αρκετά συχνά στο «Happy Day» και την έχει πάντα στο πλευρό της στην πρεμιέρα της εκπομπής, με την αδελφή της δεν φωτογραφίζεται συχνά δημόσια.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.