Κάνιε Γουέστ: Κορίτσι από «σπίτι» η «σύζυγος» του Μπιάνκα – Αποκαλύφθηκαν οι «ρίζες» της

August 20, 2023


Οικογένεια «Κορλεόνε» τα νέα πεθερικά του πρώην της Κιμ ΚαρντάσιανΙδιαίτερα «πλούσιο» είναι το οικογενειακό δέντρο της νέας «συζύγου» του ράπερ Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι με την οποία φέρεται να παντεύτηκε σε ανεπίσημη τελετή τον περασμένο Ιανουάριο, μόλις δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.Η 28χρονη Μπιάνκα Σενσόρι είναι κόρη ενός διαβόητου αυστραλιανού γ…


Οικογένεια «Κορλεόνε» τα νέα πεθερικά του πρώην της Κιμ Καρντάσιαν

Ιδιαίτερα «πλούσιο» είναι το οικογενειακό δέντρο της νέας «συζύγου» του ράπερ Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι με την οποία φέρεται να παντεύτηκε σε ανεπίσημη τελετή τον περασμένο Ιανουάριο, μόλις δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Η 28χρονη Μπιάνκα Σενσόρι είναι κόρη ενός διαβόητου αυστραλιανού γκάνγκστερ που φυλακίστηκε για εμπόριο ηρωίνης και ο θείος της – με το όνομα «Al Capone της Μελβούρνης» – καταδικάστηκε σε θάνατο τη δεκαετία του ’80.

Η Daily Mail Australia αποκάλυψε ότι ο πατέρας της Μπιάνκα, Έλια ‘Λίο’ Σενσόρι πέρασε δύο χρόνια στη φυλακή μετά την καταδίκη του το 1982 για κατοχή ηρωίνης.

Ο αδερφός του και θείος της Μπιάνκα, Έρις Σενσόρι – ήταν διαβόητος δολοφόνου συμμοριών που κάποτε ονομαζόταν «Ο Αλ Καπόνε της Μελβούρνης».

Καταδικάστηκε σε θάνατο για φόνο, αλλά η ποινή αργότερα μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Ο μεγαλύτερος αδελφός Έντμοντ, γνωστός ως «Έντι Καπόνε», έχει καταδικαστεί στη Βικτώρια για βία, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης στην αστυνομία, κλοπής και απειλών.

Εκτός από το εμπόριο ηρωίνης, ο Λίο (πατέρας της Μπιάνκα) έχει επίσης καταδίκες για κατοχή πιστολιού και πυρομαχικών.

Το 1991, η πρώην σύζυγος του Λίο, αποκάλυψε σε δημοσιογράφο ότι έστησε την αυτοκρατορία του πάνω στον παράνομο τζόγο.

Ο Λίο ζει τώρα στο Άλφιγκτον, μαζί με την τωρινή σύζυγό του Αλεξάνδρα, η οποία είναι η μητέρα της Μπιάνκα και των αδελφών της Αντζελίνα και Αλίσια.

Ο Γουέστ, 46 ετών, που τώρα ονομάζεται «Ye», πέρασε χρόνο με τα πεθερικά του μόλις τον περασμένο μήνα αφού πήγε στο Τόκιο με τη σύζυγό του για να είναι μαζί τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.