Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Το σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή είναι το ιδανικό για happy days

August 20, 2023


H παρουσιάστρια και ο σύζυγός της είναι κάτοικοι Βορείων Προαστίων και διατηρούν μια υπέροχη κατοικία.Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία τα τελευταία 11 χρόνια με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο έγκριτος ποινικολόγος έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα ιδιαίτερο διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά σπίτι στην Αγία Παρασκευή. Τα τελευταία χρόνια μένουν …


H παρουσιάστρια και ο σύζυγός της είναι κάτοικοι Βορείων Προαστίων και διατηρούν μια υπέροχη κατοικία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία τα τελευταία 11 χρόνια με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο έγκριτος ποινικολόγος έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα ιδιαίτερο διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά σπίτι στην Αγία Παρασκευή. Τα τελευταία χρόνια μένουν εκεί μαζί με τα 3 τους παιδιά (Νάγια, Μαίρη, Γιάννη) τα οποία λατρεύουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.