Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κάνει ντουζ με καuτό μπικίνι και βάζει «φωτιά» στο Instagram

August 20, 2023


Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κάνει ντουζ με καuτό μπικίνι και τρελαίνει το InstagramΗ Γαρυφαλλιά Καληφώνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και κρατάει ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους για τις στιγμές που περνάει.Το μοντέλο βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα και τον ακολουθεί στην περιοδεία του, ενώ και οι δυο τους περνούν στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από επαγγελμα…


Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κάνει ντουζ με καuτό μπικίνι και τρελαίνει το Instagram

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και κρατάει ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους για τις στιγμές που περνάει.

Το μοντέλο βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα και τον ακολουθεί στην περιοδεία του, ενώ και οι δυο τους περνούν στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Γαρυφαλλιά εντυπωσιάζει με τις πόζες της και τις φωτογραφίες της στο Instagram λόγω του πολύ όμορφου πρόσωπού της αλλά και λόγω του καλλίγραμμου σώματός της. Μάλιστα με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε κάνοντας ντουζ με μπικίνι έβαλε «φωτιά» στα σχόλια και στα like των θαυμαστών της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.