O Μιχάλης Αεράκης σε ένα σπάνιο καρέ με τον πραγματικό παπα-Μιχάλη

August 20, 2023


Ο Μιχάλης Αεράκης έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα μέχρι τώρα στην καριέρα του όμως ο ρόλος του στην δραματική σειρά του Alpha «Σασμός» είναι αυτός που τον έβαλε στα σπίτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.Ο τηλεοπτικός «Παπά-Μιχάλης» έχει μιλήσει πολλές φορές ως τώρα για την ιστορία του ρόλου του που έχει κομβική σημασία στην πλοκή της Νο1 σειράς της σεζόν. Εξίσου σημαντικός θα είναι ο ρόλος του και στον 3ο…


Ο Μιχάλης Αεράκης έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα μέχρι τώρα στην καριέρα του όμως ο ρόλος του στην δραματική σειρά του Alpha «Σασμός» είναι αυτός που τον έβαλε στα σπίτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Ο τηλεοπτικός «Παπά-Μιχάλης» έχει μιλήσει πολλές φορές ως τώρα για την ιστορία του ρόλου του που έχει κομβική σημασία στην πλοκή της Νο1 σειράς της σεζόν. Εξίσου σημαντικός θα είναι ο ρόλος του και στον 3ο και τελευταίο κύκλο της σειράς που κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ανέφερε πως ο Παπά-Μιχάλης που υποδύεται είναι ο παππούς του και μάλιστα τόνισε πως ο ίδιος ζήτησε από τους δημιουργούς να πάρει αυτό το όνομα.

«Όταν μου προτάθηκε ο συγκεκριμένος ρόλος ενώ ήμουν για κάποιο άλλο ρόλο και επειδή είχα διαβάσει τα σενάρια, ο παπάς αρχικά λεγόταν αν θυμάμαι καλά Γρηγόρης. Τους είπα αν γίνεται αντί Γρηγόρης να είναι Μιχάλης. Απόρησαν με την αλλαγή του ονόματος και πολύ γρήγορα τους είπα ότι επειδή θα ανασύρω στη μνήμη μου τον συχωρεμένο τον παππού μου που ήταν παπάς στα Ανώγεια, σε μέρη δηλαδή ορεινά που διαδραματίζονται ουσιαστικά αυτές οι ιστορίες του «Σασμού» και ότι έχω ζήσει μικρός τέτοια περιστατικά από τον παππού μου, στη μνήμη του λοιπόν να τον λέγαμε Μιχάλη. Δεν ήταν κάτι δύσκολο, δεν είχαν ξεκινήσει και τα γυρίσματα, έτσι λοιπόν το Γρηγόρης έγινε Μιχάλης.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.