«Γεια σου» Μαρία Μπακοδήμου: Οι πόζες με μαγιό στα 58 & πώς εξαφάνισε τα σημάδια ακμής

August 20, 2023


«Ρε Μαράκι πες μας το μυστικό για το πώς άλλαξε η επιδερμίδα σου από τα σημάδια της ακμής», ήταν επίσης μία ερώτηση που δέχθηκε και στην οποία απάντησε αποκαλύπτοντας το μυστικό της. Μόλις λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν πια από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και των νέων προγραμμάτων των σταθμών ή εκείνων που προβάλλονταν ήδη και θα συνεχιστούν και φέτος. Ένα από αυτά είναι το «Γεια σου» της …


«Ρε Μαράκι πες μας το μυστικό για το πώς άλλαξε η επιδερμίδα σου από τα σημάδια της ακμής», ήταν επίσης μία ερώτηση που δέχθηκε και στην οποία απάντησε αποκαλύπτοντας το μυστικό της. 

Μόλις λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν πια από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και των νέων προγραμμάτων των σταθμών ή εκείνων που προβάλλονταν ήδη και θα συνεχιστούν και φέτος. Ένα από αυτά είναι το «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου στον SKAI, που μας έκανε παρέα τα μεσημέρια των Σαββατοκύριακων τη χρονιά 2022-2023.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.