«Δεν την έχω πια κοντά μου αλλά…» – “Λύγισε” ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στον αέρα του ΣΚΑΙ

August 19, 2022


Πολλές φορές έχουμε δει εκπλήξεις και γενέθλια σε τηλεοπτικά πλατό στον αέρα του ΣΚΑΙ, όπως τα γενέθλια στον αέρα του Love it όταν γιόρταζε η Μάρτζυ Λαζάρου, αυτή τη φορά όμως “τούρτα” έσβησαν σε άλλη…


Πολλές φορές έχουμε δει εκπλήξεις και γενέθλια σε τηλεοπτικά πλατό στον αέρα του ΣΚΑΙ, όπως τα γενέθλια στον αέρα του Love it όταν γιόρταζε η Μάρτζυ Λαζάρου, αυτή τη φορά όμως “τούρτα” έσβησαν σε άλλη εκπομπή καθώς τα γενέθλιά του είχε σήμερα Παρασκευή 19/8 ο παρουσιαστής του Newsroom Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Δεν περίμενε την έκπληξη ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Εμβρόντητος έμεινε λοιπόν ο παρουσιαστής με την έκπληξη που του επεφύλασσαν οι συνεργάτες του για τα γενέθλιά του, και όταν έπαιξε το αγαπημένο του τραγούδι από τον Δημήτρη Μητροπάνο δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του…

«Παρόλο που έχω σπουδάσει ετοιμολογία στο Πανεπιστήμιο της Δρέσδης, η έκπληξη με αφήνει λίγο εμβρόντητο. Σας ευχαριστώ θερμά. Είναι το αγαπημένο μου τραγούδι και το έχω αφιερώσει στη γυναίκα μου και κάποιες φορές στη συγχωρεμένη τη μητέρα μου γιατί περάσαμε πολλά μαζί. Δεν την έχω πια κοντά μου αλλά νομίζω ότι από εκεί ψηλά με βλέπει. Και με αυτή τη διακοπή νομίζω ότι θα πρέπει να αλλάξουμε πολύ γρήγορα κλίμα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.