Χατζηνικολάου: «Το βράδυ μην αργήσεις πολύ»! Οι ευχές στον γιο του

August 17, 2023


Μετά τις ευχές στον μεγάλο του γιο, Πάνο για την ονομαστική του εορτή, ο Νίκος Χατζηνικολάου ευχήθηκε και στον 16χρονο Κωνσταντίνο!Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, θέλησε και δημόσια να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον γιο του, Κωνσταντίνο, ο οποίος σήμερα (17-08) έχει τα γενέθλιά του.«Πότε έγινες 16 Κωνσταντίνε μου γλυκέ; Νομίζω ότι ήταν χθες που ήρθες στη ζωή …


Μετά τις ευχές στον μεγάλο του γιο, Πάνο για την ονομαστική του εορτή, ο Νίκος Χατζηνικολάου ευχήθηκε και στον 16χρονο Κωνσταντίνο!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, θέλησε και δημόσια να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον γιο του, Κωνσταντίνο, ο οποίος σήμερα (17-08) έχει τα γενέθλιά του.

«Πότε έγινες 16 Κωνσταντίνε μου γλυκέ; Νομίζω ότι ήταν χθες που ήρθες στη ζωή μας… Χρόνια σου πολλά! Να είσαι γερός, χαρούμενος και ευτυχισμένος! Σε αγαπάμε πολύ! Υ.Γ. Το βράδυ μην αργήσεις πολύ… ??», έγραψε με χιούμορ ποστάροντας μια φωτογραφία του.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.