6 τηλεοπτικοί έρωτες χωρίς happy end και δεν είναι μόνο ο Αντώνης και η Χριστίνα στο Ντόλτσε Βίτα

August 17, 2023


Σε μερικές τηλεοπτικές σειρές όπως το «Ρετιρέ», το «Ντόλτσε Βίτα» και το «Είσαι το ταίρι μου» περισσότερο θυμόμαστε την εξέλιξη του έρωτα και όχι την κατάληξή του. 6 από αυτούς τους τηλεοπτικούς έρωτες στεναχώρησαν το κοινό γιατί είδε τα αγαπημένα του ζευγάρια να μη συνεχίζουν μαζί. Σε κάποιες άλλες εποχές που δεν υπήρχε τόσο μεγάλος ανταγωνισμός και μεγάλη ποσότητα παραγωγής σε σειρές μυθοπλασίας…


Σε μερικές τηλεοπτικές σειρές όπως το «Ρετιρέ», το «Ντόλτσε Βίτα» και το «Είσαι το ταίρι μου» περισσότερο θυμόμαστε την εξέλιξη του έρωτα και όχι την κατάληξή του. 6 από αυτούς τους τηλεοπτικούς έρωτες στεναχώρησαν το κοινό γιατί είδε τα αγαπημένα του ζευγάρια να μη συνεχίζουν μαζί. 

Σε κάποιες άλλες εποχές που δεν υπήρχε τόσο μεγάλος ανταγωνισμός και μεγάλη ποσότητα παραγωγής σε σειρές μυθοπλασίας, οι σειρές σημείωναν ρεκόρ τηλεθέασης που έφταναν το 70% με τους τηλεθεατές να ταυτίζονται προσωπικά με τα τηλεοπτικά ειδύλλια και τους ήρωες, σε σημείο υπερβολής. Κάθε σεναριακή εξέλιξη, γίνονταν προσωπική τους υπόθεση, οικογενειακή.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.