Μέλισσες: H συναυλία και η πρόταση – έκπληξη στην Αναστασία

August 16, 2023


Η πρόταση αφορά τις εμφανίσεις τους στο «Έναστρον«» με τον Σάκη ΡουβάΚατά τη διάρκεια της συναυλία τους στα Χανιά οι Μέλισσες επιφύλαξαν στην Αναστασία μία έκπληξη: το συγκρότημα έκανε μια πρόταση στην τραγουδίστρια, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο.Ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας γονάτισαν μπροστά της και της ζήτησαν να είναι μαζί με το σχήμα, τον χειμώνα.Η πρόταση αφορά τις …


Η πρόταση αφορά τις εμφανίσεις τους στο «Έναστρον«» με τον Σάκη Ρουβά

Κατά τη διάρκεια της συναυλία τους στα Χανιά οι Μέλισσες επιφύλαξαν στην Αναστασία μία έκπληξη: το συγκρότημα έκανε μια πρόταση στην τραγουδίστρια, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο.

Ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας γονάτισαν μπροστά της και της ζήτησαν να είναι μαζί με το σχήμα, τον χειμώνα.

Η πρόταση αφορά τις εμφανίσεις τους στο «Έναστρον«» με τον Σάκη Ρουβά.

H Αναστασία φυσικά, ενθουσιασμένη με την έκπληξη που της έκαναν, αποδέχτηκε την πρότασή τους, λέγοντάς τους: «Oh yes, I do».

Το κοινό χειροκρότησε για τη συνεργασία που έκλεισε σε real time εμπρός τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.