Ο Νίκος Ψαρράς σε ένα σπάνιο καρέ με τον 9χρονο γιο του

August 16, 2023


Ο Νίκος Ψαρράς εκτός από σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης είναι ένας υπέροχος πατέρας αφού έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια. Ο ίδιος κρατάει χαμηλούς τόνους στο κομμάτι της προσωπικής του ζωής και τώρα έκανε την έκπληξη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instargam.Ο Νίκος Ψαρράς μοιράστηκε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον 9χρονο γιο του, Πάνο από τις διακοπές του…


Ο Νίκος Ψαρράς εκτός από σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης είναι ένας υπέροχος πατέρας αφού έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια. Ο ίδιος κρατάει χαμηλούς τόνους στο κομμάτι της προσωπικής του ζωής και τώρα έκανε την έκπληξη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instargam.

Ο Νίκος Ψαρράς μοιράστηκε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον 9χρονο γιο του, Πάνο από τις διακοπές τους στην Ιαπωνία. Στην εικόνα που θα δείτε παρακάτω, βλέπουμε μπαμπά και γιο να φοράνε κιμονό.

Μία παλαιότερη ανάρτηση του ηθοποιού με τον γιο του!

Ο Νίκος Ψαρράς είναι ζευγάρι με την Έλενα Καρακούλη από το 2012 και απέκτησαν το 2014 τον γιο τους, Πάνο ο οποίος είχε και την ονομαστική του εορτή χτες 15/8.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.