Νέο στιγμιότυπο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στη δημοσιότητα

August 16, 2020


Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να βγάλει στη δημοσιότητα ένα νέο στιγμιότυπο, στο οποίο δεν πρωταγωνιστεί άλλος από τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππ…


Διαβάστε περισσότερα...

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να βγάλει στη δημοσιότητα ένα νέο στιγμιότυπο, στο οποίο δεν πρωταγωνιστεί άλλος από τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι δυο τους, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο πανέμορφο Γύθειο, τον τόπο καταγωγής της γνωστής ηθοποιού.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι προσπαθεί να ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους με νέα στιγμιότυπα από τις διακοπές της – δείτε εδώ ένα στιγμιότυπο μέσα από το σκάφος.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και χθες βράδυ, όταν τράβηξε τον αγαπημένο της σύζυγο ενώ έκανε τον DJ σε μία συνάθροιση που είχαν στο σπίτι τους με φίλους.

Αυτό είναι το νέο στιγμιότυπο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστος ο Φίλιππος Μιχόπουλος – Νέα φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει προκαλέσει απίστευτα σχόλια αφού ο σύζυγός της μοιάζει αγνώριστος!

Η Αθηνά Οικονομάκου εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει με την οικογένειά της τις καλοκαιρινές διακοπές κι ο Μιχόπουλος, όπως φαίνεται, εν όψη καλοκαιριού και ζέστης αποφάσισε να κόψει το μαλλί του! Κάτι που όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω τον έχει κάνει αγνώριστο!

Τόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου και της Αθηνάς Οικονομάκου στη Σαντορίνη – Μαγευτικές φωτογραφίες

Το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι μαγευτικό. Αν έχετε σκοπό να επισκεφθείτε την Σαντορίνη πρέπει να ξέρετε οπωσδήποτε πόσο κοστίζει μια βραδιά σε αυτό το… παλάτι γιατί αξίζει να πάτε!

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 60μ. από τον Σκάρο και διαθέτει τέσσερις σουίτες και τρεις βίλες, εστιατόριο, spa αλλά και skybar.

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί! Πόσο κοστίζει όμως ένα βράδυ στο εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο;

Συνεχίστε στο Travelstyle.gr για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και να δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Αθηνά Οικονομάκου

Ξεπούλησε το κιμονό της Αθηνάς Οικονομάκου – Κοστίζει 210 ευρώ

Το διαβάσαμε εδώ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.