Κυριάκος Μητσοτάκης – «Πρόσeξε τα κορδόνια σου» είπε σε δημοσιογράφο στην Τήνο

August 15, 2023


Δεκτός με θέρμη έγινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Τήνου το πρωί της Τρίτης καθώς ο πρωθυπουργός δίνει το «παρών» στους εορτασμούς για την Κοίμηση της Θεοτόκου.Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλους και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στη δήλωση που θα κάνει μετά την ολοκλήρωση των εορτασμών όταν αυτοί του ζήτησαν να τους πει κάτι.Ανάμεσα στου…


Δεκτός με θέρμη έγινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Τήνου το πρωί της Τρίτης καθώς ο πρωθυπουργός δίνει το «παρών» στους εορτασμούς για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

  • Αφού αποβιβάστηκε από την πυραυλάκατο «Ξένος» με την οποία νωρίτερα είχε μεταβεί στο σημείο βύθισης του καταδρομικού «Έλλη» από ιταλική τορπίλη πριν από 83 χρόνια για να αποτίσει φόρο τιμής στους νεκρούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με τους συγκεντρωμένους πολίτες.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλους και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στη δήλωση που θα κάνει μετά την ολοκλήρωση των εορτασμών όταν αυτοί του ζήτησαν να τους πει κάτι.

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους ήταν και η Ρένα Κουβελιώτη από τον Alpha με τον πρωθυπουργό να παρατηρεί ότι τα κορδόνια των παπουτσιών της είχαν λυθεί. «Πρόσeξε τα κορδόνια σου» ακούστηκε να λέει στη δημοσιογράφο με εκείνη να χαμογελά και να εξηγεί ότι το ατύχημα συνέβη επειδή κάποιος την πάτησε.

 

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.