Σπύρος Χατζηαγγελάκης- «Μου λείπει αυτό το κομμάτι της ζωής μου»

August 15, 2023


Για το επιχειρηματικό του βήμα στον χώρο της εστίασης, αλλά και την παιδική του ηλικία μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.
Έχεις δημιουργήσει ένα ταχυφαγείο στα Εξάρχεια. Πως δημιουργήθηκε η ανάγκη να το κάνεις;Θέλω στη ζωή μου να κάνω πράγματα που με γεμίζουν και με κάνουν να αισθάνομαι δημιουργικός. Αυτό είναι ξεκάθαρα κάτι τέτοιο. Είναι ένα μαγαζί στη μνήμη των γιαγιάδων …


Για το επιχειρηματικό του βήμα στον χώρο της εστίασης, αλλά και την παιδική του ηλικία μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.
Έχεις δημιουργήσει ένα ταχυφαγείο στα Εξάρχεια. Πως δημιουργήθηκε η ανάγκη να το κάνεις;

Θέλω στη ζωή μου να κάνω πράγματα που με γεμίζουν και με κάνουν να αισθάνομαι δημιουργικός. Αυτό είναι ξεκάθαρα κάτι τέτοιο. Είναι ένα μαγαζί στη μνήμη των γιαγιάδων μου, το οποίο προέκυψε πραγματικά εν μία νυκτί και δημιουργήθηκε από την ανάγκη να έρθουν κοντά οι άνθρωποι εδώ στην απρόσωπη Αθήνα. Η συλλογική μνήμη της παιδικής ηλικίας που έχουμε όλοι, από το χωριό, από τις γιαγιάδες, από τους παππούδες, συνδέεται πάρα πολύ έντονα με την αγάπη. Οπότε ήθελα όλοι μαζί οι άνθρωποι κάπως να συνδεθούμε με την συλλογική μας μνήμη.

Πως ήταν η παιδική σου ηλικία;

Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα έως τα 18 μου, πολύ όμορφα, μέσα στη φύση, με το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού και με πολλή αγάπη τριγύρω από πολλούς ανθρώπους.

Σου λείπει αυτό το κομμάτι της ζωής σου;

Ναι, μου λείπει. Όποτε μπορώ, προσπαθώ να επισκέπτομαι τον τόπο μου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.