Κατερίνα Ζαρίφη – «Ντράπηκα περισσότερο, η ανάγκη σου είναι η ντροπή μου. Διαλύθηκα»

August 15, 2023


«Ήρθε σήμερα εκεί που τρώγαμε μία κυρία. “Συγγνώμη” μας λέει “ντρέπομαι τόσο για αυτό που κάνω αλλά χρειάζομαι βοήθεια”. Μία γυναίκα 75 χρονών. Η Ελένη.Ντρέπομαι, λέει. Και ντράπηκα εγώ περισσότερο, Ελένη μου. Που βγήκες με το καπελάκι σου γιατί η ανάγκη σου είναι η ντροπή μου, Ελένη μου. Διαλύθηκα. Όλοι μπορούμε από τη μία μέρα στην άλλη να είμαστε η Ελένη. Αλληλεγγύη αδέλ…


«Ήρθε σήμερα εκεί που τρώγαμε μία κυρία. “Συγγνώμη” μας λέει “ντρέπομαι τόσο για αυτό που κάνω αλλά χρειάζομαι βοήθεια”. Μία γυναίκα 75 χρονών. Η Ελένη.

Ντρέπομαι, λέει. Και ντράπηκα εγώ περισσότερο, Ελένη μου. Που βγήκες με το καπελάκι σου γιατί η ανάγκη σου είναι η ντροπή μου, Ελένη μου. Διαλύθηκα. Όλοι μπορούμε από τη μία μέρα στην άλλη να είμαστε η Ελένη. Αλληλεγγύη αδέλφια. Και ανθρωπιά και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία απρόσμενη και ξεχωριστή συνάντηση που είχε πριν λίγες ώρες, ενώ δεν έκρυψε ότι συγκλονίστηκε από το περιστατικό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.