Dua Lipa και Romain Gavras ξανά στην Ελλάδα με photo αγάπης

August 15, 2023


Η Dua Lipa και ο Romain Gavras επέλεξαν ξανά τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Οι υπέροχες φωτογραφίες από την Πελοπόννησο και οι πόζες της τραγουδίστριας με μαγιό.Mια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Dua Lipa η οποία είναι full in love με το νέο της σύντροφο. Η 27χρονη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες με τον Ελληνικής καταγωγής…


Η Dua Lipa και ο Romain Gavras επέλεξαν ξανά τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Οι υπέροχες φωτογραφίες από την Πελοπόννησο και οι πόζες της τραγουδίστριας με μαγιό.

Mια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Dua Lipa η οποία είναι full in love με το νέο της σύντροφο. Η 27χρονη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες με τον Ελληνικής καταγωγής, Romain Gavras, γιο του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.