Η Μαρίλια Μητρούση είναι το νέο κορίτσι του Παράδεισου των Κυριών

August 15, 2023


Η κόρη των ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου, προσπαθούσε πάντα να είναι προσγειωμένη και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η ιδιαίτερη σχέση των γονιών της μετά το διαζύγιό τους. Στα 28 της χρόνια η Μαρίλια Μητρούση έχει ξεκινήσει ήδη την αυτόνομη πορεία της στην υποκριτική, αλλά και στο τραγούδι. Σε λίγες εβδομάδες θα την δούμε να «εισβάλλει» στον Παράδεισο των Κυριών και μία …


Η κόρη των ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου, προσπαθούσε πάντα να είναι προσγειωμένη και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η ιδιαίτερη σχέση των γονιών της μετά το διαζύγιό τους. 

Στα 28 της χρόνια η Μαρίλια Μητρούση έχει ξεκινήσει ήδη την αυτόνομη πορεία της στην υποκριτική, αλλά και στο τραγούδι. Σε λίγες εβδομάδες θα την δούμε να «εισβάλλει» στον Παράδεισο των Κυριών και μία ματιά στο Instagram της θα μας αποκαλύψει εκτός από τις πολύ ωραίες summer φωτογραφίες της και τη σημασία που έχουν στη ζωή της, οι γονείς της.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.