Ο Καπότσης για την Μεταξά – «Αυτό δεν θα το αποκαλύψω, θέλω να το κρατήσω για εμάς»

August 15, 2023


«Για πρώτη φορά θα γιορτάσω τον Δεκαπενταύγουστο και τη γιορτή μου στο Πόρτο Ράφτη με τους γονείς μου και την Konnie. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα», είπε αρχικά ο Μάριος Καπότσης, μιλώντας στην εφημερίδα «Real Life».Για το χόμπι του, το να γράφει στίχους, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν ξεκίνησα να γράφω από τότε που γνώρισα την Konnie. Γράφω στίχους από το σχολείο. Είναι κάτι που κάνω γιατί μου…


«Για πρώτη φορά θα γιορτάσω τον Δεκαπενταύγουστο και τη γιορτή μου στο Πόρτο Ράφτη με τους γονείς μου και την Konnie. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα», είπε αρχικά ο Μάριος Καπότσης, μιλώντας στην εφημερίδα «Real Life».

  • Όσον αφορά τη σχέση του με την Konnie Μεταξά μετά τον γάμο τους το καλοκαίρι του 2022, δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ μας. Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών, οπότε δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη σχέση μας μετά τον γάμο. Είμαστε όπως όταν είχαμε πρωτογνωριστεί. Δεν θα σας αποκαλύψω το δώρο που της έκανα στην πρώτη μας επέτειο, θέλω να το κρατήσω για εμάς. Μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις στην Konnie, αλλά και στα άτομα που αγαπώ, γιατί είναι ευτυχία να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους σου».

Για το χόμπι του, το να γράφει στίχους, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν ξεκίνησα να γράφω από τότε που γνώρισα την Konnie. Γράφω στίχους από το σχολείο. Είναι κάτι που κάνω γιατί μου δίνει χαρά και όχι για βιοποριστικούς λόγους. Μου αρέσει η μουσική, την αγαπώ. Γράφω όταν είμαι πολύ χαρούμενος».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.