«Γυρνάω στο σπίτι και κοιμάμαι δυστυχισμένη»: Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογείται

August 14, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στα πάνω-κάτω που έχει η ζωή της κατά περιόδους αναφέρθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά και το πώς μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης.

(adsb…




Στα πάνω-κάτω που έχει η ζωή της κατά περιόδους αναφέρθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά και το πώς μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης.



Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν το μικρό κορίτσι που κρυβόταν στο ντουλάπι με τα απορρυπαντικά, τώρα όμως έχει εξελιχθεί σε μια γυναίκα που λατρεύει να συνδιαλέγεται με κόσμο.

Και αληθινή, ακόμα και με τα λάθη της, ίσως γιατί τελικά η πιο αυστηρή κριτής είναι η ίδια.

Κατερίνα Γκαγκάκη: «…γυρνάω στο σπίτι και κοιμάμαι δυστυχισμένη»

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Δήμο της Αθήνας από τον περασμένο Σεπτέμβριο με σημαντικό ανθρωπιστικό έργο ήδη και πλέον και Διευθύντρια Επικοινωνίας στο Open, η Κατερίνα Γκαγκάκη δουλεύει σχεδόν όλο το 24ώρο και σίγουρα το απολαμβάνει. Κι ας γκρινιάζει.



«Δεν έχω χρόνο για μένα. Δεν είναι ούτε συνειδητό, ούτε μαγκιά, ούτε είμαι καταπληκτική, είναι αυτό που λέμε ότι καμιά φορά το ένα φέρνει το άλλο και λες κάποια στιγμή “έλα μωρέ για λίγο” και ανακαλύπτεις όταν περνάει ο καιρός πως δεν το έχεις κάνει για λίγο αλλά για πάρα πολύ…Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι μέχρι τέλος της χρονιάς, κάτι θα κάνω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν περνάω καλά. Έχουν υπάρξει περίοδοι που βάζω πολλά στο πρόγραμμα και γυρνάω στο σπίτι και κοιμάμαι δυστυχισμένη. Είναι από τις περιόδους που γυρνάω σπίτι και σιχτιρίζω αλλά τώρα είναι από τις περιόδους που αισθάνομαι καλά και είχα πολύ καιρό να το αισθανθώ αυτό», ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Γιατί δίνει το κινητό της σε όλο τον κόσμο που συναντάει; Τι υπόσχεση έχει δώσει στον εαυτό της; Οι σπουδές στην ψυχολογία, η μεταπήδηση στο Image Making και τα Media.



Ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα της όταν αποφάσισε να παρατήσει την δουλειά της ως στέλεχος σε μεγάλη πολυεθνική για να αναλάβει τότε τον Ant1;

«Παραλίγο να πάθει έμφραγμα ο πατέρας μου. Είχε μία φίλη που δούλευε στον ΑΝΤ1, την οποία είχε πάρει τηλέφωνο και προσπαθούσε να την πείσει να με πάρει εκείνη και να μου πει να μην πάω σε αυτό. Ο πατέρας μου ήταν δημόσιος υπάλληλος, υψηλόβαθμο στέλεχος μεν αλλά δημόσιος υπάλληλος, με την έννοια της σταθερότητας της δουλειάς. Εγώ ήμουν σε μία πολυεθνική εταιρεία σε υψηλή θέση, με έναν πολύ καλό μισθό και αποφάσισα ότι τώρα εγώ θα πάω εκεί», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.