«Μου κάνει τη ζωή δύσκολη»: Η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει η Έλλη Κοκκίνου, σπάνια μιλάει γι’ αuτό

August 14, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Έλλη Κοκκίνου πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, για την οποία ελάχιστοι γνωρίζουν σχετικά.

(adsbygoogle…




Η Έλλη Κοκκίνου πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, για την οποία ελάχιστοι γνωρίζουν σχετικά.



Η σπάνια ασθένεια της Έλλης Κοκκίνου

Όπως έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν η τραγουδίστρια, πάσχει από κοιλιοκάκη και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που γuμνάζεται και προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της, καθώς οι τροφές που περιέχουν γλουτένη είναι απαγορευτικές για εκείνη.

Τα συμπτώματα που έχει η Έλλη Κοκκίνου

Μάλιστα, στην εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη”, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει για την ασθένειά της «έχω άτυπη κοιλιοκάκη. Είναι η πιο ελαφριά ας πούμε μορφή. Το βέβαιο είναι ότι έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή πάρα πολύ δύσκολη. Στο να πάω έξω να φάω, στο να ταξιδέψω… Η κοιλιοκάκη είναι μία πάθηση αρκετά σοβαρή για τους περισσότερους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Εμένα ας πούμε μου δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία».





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.