Μακρύ μαλλί, κοιλιακοί φέτες, απόλυτη «μετάλλαξη»: Την «κοντή» του Παρά Πέντε, δεν την γνωρίζει ούτε η Θεοπούλα

August 14, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Κατερίνα Θεοχάρη που υποδύθηκε τη νύφη της Θεοπούλας στη σειρά “Παρά Πέντε”, έχει αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της και είναι αγνώρ…




Η Κατερίνα Θεοχάρη που υποδύθηκε τη νύφη της Θεοπούλας στη σειρά “Παρά Πέντε”, έχει αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της και είναι αγνώριστη.



Μπορεί πάντα να ήταν εντυπωσιακή η ηθοποιός, αλλά πλέον έχει γίνει ακόμη περισσότερο, καθώς έχει μακρύνει το μαλλί της, ενώ διαθέτει ένα καλογuμνασμένο κορμί και κοιλιακούς φέτες.

Ειδικότερα, πλέον έχει εγκαταλείψει το κοντό άφρο κούρεμα και έχει μακρύνει πολύ τα μαλλιά της, έχει αποκτήσει ζηλευτούς κοιλιακούς, ενώ το αψεγάδιαστο σώμα της σίγουρα προκαλεί το ενδιαφέρον των γύρω της, κάθε φορά που εμφανίζεται με μπικίνι.

Αυτό συνέβη και πρόσφατα, όταν βρέθηκε σε παραλία της Σαντορίνης, να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στις διακοπές της, ενώ ανέβασε και φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και αποθεώθηκε.

Ο ρόλος σταθμός στην καριέρα της Κατερίνας Θεοχάρη

Για την Κατερίνα Θεοχάρη, ο ρόλος στο “Παρά Πέντε” αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα της και μάλιστα έχει υπογραμμίσει σε παλιότερη συνέντευξή της «η επιτυχία του “Παρά Πέντε” ήρθε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όταν με πήρε το Mega και μου ανακοίνωσε ότι θα παίξω στο σίριαλ δεν ήξερα ότι εγώ θα κάνω την “κοντή”. Άρχισαν να με παίρνουν από παντού τηλέφωνο, τα έχασα, δεν περίμενα να συμβεί όλο αυτό. Αυτόν το ρόλο τον ήθελαν πολλές. Με είχε πιάσει και μια συνάδελφος και μου είπε ότι “είχα πάρει κι εγώ τον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί ήθελα το ρόλο”».

Η Κατερίνα Θεοχάρη άλλαξε την εμφάνισή της μέσα στο πέρασμα των χρόνων







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.