«Ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου» – Σοκάρει γνωστή ηθοποιός για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

August 14, 2022


Η Μαρία Παπαφωτίου παραχώρησε δηλώσεις στο περιοδικό Gala και μεταξύ των όσων δήλωσε δε μπόρεσε να μην κάνει μια αναφορά στο πρόσωπο του άτυχου Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε σε τροχαίο από τη ζωή πριν α…


Η Μαρία Παπαφωτίου παραχώρησε δηλώσεις στο περιοδικό Gala και μεταξύ των όσων δήλωσε δε μπόρεσε να μην κάνει μια αναφορά στο πρόσωπο του άτυχου Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε σε τροχαίο από τη ζωή πριν από 6 μήνες, για τη μνήμη του οποίου έγινε και μνημόσυνο.

Η ηθοποιός δεν ήταν απλά συνάδελφος του αλλά όπως τόνισε ήταν κολλητοί φίλοι με αποτέλεσμα να συγκλονιστεί και εκείνη όταν έμαθε το συμβάν. Μάλιστα, την ημέρα εκείνη θα έπρεπε να παίξει σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το πένθος της.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μαρίας Παπαφωτίου για τον Πάνο Νάτση

«Θυμάμαι, όταν πέθανε ο κολλητός μου φίλος και συνάδελφος Πάνος Νάτσης, έπρεπε να κάνω πρεμιέρα για το «Μινόρε». Εκείνη η πρεμιέρα ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου, όμως με εξάγνισε. Αυτή είναι η μοίρα του ηθοποιού».

Μαρία Παπαφωτίου

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του Καπουτζίδη για το βράδυ του τροχαίου

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στο Πρωινό την Πέμπτη 28/4 και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την ημέρα που έμαθε για το ατύχημα του Πάνου Νάτση και την τραγική του κατάληξη.

Οι δυο τους συνεργαζόντουσαν για την νέα σειρά του πρώτου “Σέρρες“, στην οποία θα πρέπει να συμβούν πολλές αλλαγές για να μπορέσει να συνεχιστεί, εφόσον ο αδικοχαμένος ήταν ο πρωταγωνιστής της.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως όταν ενημερώθηκε για το συμβάν, βρισκόταν στην Αίγινα, και σκέφτηκε να μείνει εκεί για να είναι μακριά από όλη τη θλίψη, ωστόσο μετανιώνει, καθώς το ότι το πέρασε μόνος του του προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο πόνο.

«Αυτό έγινε ξημέρωμα Σαββάτου. Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιορτάσαμε εκεί τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, εγώ κοιμήθηκα στης Αλεξάνδρας και έφυγα με το πρωινό δελφίνι. Με το που φτάνω στην Αίγινα με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει έγινε αυτό και αυτό.

Όσο περνούσε η ώρα σκέφτηκα να μείνω στην Αίγινα και να επιστρέψω στην Αθήνα την επόμενη μέρα, γιατί θεώρησα ότι θα είναι καλύτερα στο νησί μακριά από το γεγονός. Νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου και το πέρασα όλο αυτό το πράγμα μόνος μου. Έπρεπε να το είχα περάσει με παρέα», είπε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.