Έχει πισίνα και king size κρεβάτι – Το υπερπολυτελές σπίτι της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

August 14, 2022


Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσ…


Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία τους θέλουν να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Οι φήμες αυτές φυσικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς το παρόν, ωστόσο το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του (δείτε εδώ την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με ολόσωμο μαγιό).

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής εδώ και λίγο καιρό έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μετακομίσουν στο ίδιο σπίτι. Όπως θα δείτε μέσα από διάφορες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το σπίτι τους είναι πολύ προσεγμένο ενώ αυτό που εντυπωσιάζει τους πάντες είναι η τεράστια πισίνα που έχει στον κήπο.

Το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα σαλόνι
Ελένη Φουρέιρα κρεβατοκάμαρα
Ελένη Φουρέιρα πισίνα

Η τρυφερή εξομολόγησή της για τον Μποτία

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Esquirer παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα και τη δημοσιογράφο, Μπάμπη Δούκα, λίγο μετά τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καριέρα στο εξωτερικό, στη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Έχεις δηλώσει, κατά το πρόσφατο παρελθόν, πως είσαι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό σου. Σε μία εποχή όπου ακούμε και βιώνουμε διάφορα και οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει περίπλοκες έως και δύσκολες, τι είναι εκείνο που κάνει μία γυναίκα σήμερα να πλησιάσει, να ερωτευτεί και να εκτιμήσει πραγματικά έναν άντρα;

Όλα είναι σχετικά. Δεν μπορώ να σου πω για τις άλλες γυναίκες –τα «θέλω» του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά–, αλλά σίγουρα μπορώ να σου πω για εμένα. Εμένα προσωπικά, μου αρέσει η σταθερότητα που προσφέρει ένας άνθρωπος, κυρίως σαν προσωπικότητα. Ο δικός μου σύντροφος το έχει αυτό, σε τεράστιο βαθμό. Είναι σταθερός στις επιθυμίες του και σε εκείνα που καθορίζουν την καθημερινότητά του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Σπάνια γίνεται να είσαι το ίδιο ερωτευμένος όπως τον πρώτο καιρό.

Όμως, μετά μπαίνουν κάποιες βάσεις που σε κάνουν να αγαπάς έναν άνθρωπο, αρκεί να βρεις εκείνον που σου κάνει. Για εμένα, είναι πολύ βασικό να υπάρχει ηρεμία. Όλα εξαρτώνται, βέβαια, και από τη φάση που βρίσκεται ο καθένας στη ζωή του. Γενικά, πρέπει να ξέρεις τι θέλεις στη ζωή σου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη ήρθαν ευχάριστα νέα – Τα ανακοίνωσε η Ελένη Φουρέιρα

Με φαρδύ πουκάμισο έκρυβε την κοιλιά της – Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα βάζει “φωτιά” στις φήμες

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.