Φορούσε μόνο τα απαραίτητα – «Άναψε» φωτιές ο Χρήστος Μάστορας ποζάροντας στην κουζίνα του σπιτιού του

August 14, 2022


Την ώρα που οι φήμες αυξάνονται και πληθαίνουν σχετικά με την σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ο ταλαντούχος τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, έκανε ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις του, και όπως μο…


Την ώρα που οι φήμες αυξάνονται και πληθαίνουν σχετικά με την σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ο ταλαντούχος τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας, έκανε ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις του, και όπως μοιράστηκε με το διαδικτυακό του κοινό στο Instagram, μπαίνει στην κουζίνα και μας δείχνει πως εκτός από ωραία φωνή έχει και ωραίο σώμα!

Σε ρόλο σεφ λοιπόν, έκανε μία ανάρτηση και τα σχόλια από κάτω στο λεπτό άρχισαν να «πέφτουν βροχή»!

Η φωτογραφία του Μάστορα που προκάλεσε χαμό

Φορώντας ένα ασπρόμαυρο σορτσάκι του και αρκετά μαυρισμένος μας παρουσιάστηκε στην κουζίνα του σε ρόλο μάγειρα και έγραψε στην λεζάντα με φανερή διάθεση χιούμορ: «Το σωστό το τοστ το πρόστυχο γίνεται στο τηγάνι με βουτυράκι…».

«Άναψε» φωτιές ο Χρήστος Μάστορας ποζάροντας στην κουζίνα του σπιτιού του

Εκείνος είναι 35 και εκείνη… – Η διαφορά ηλικίας του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται έντονα πως ο αγαπημένος Χρήστος Μάστορας έχει βρει νέο έρωτα στη ζωή του μετά τον χωρισμό του με την Χριστίνα Παπαδέλη, την Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Οι δυο τους δεν θέλουν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους, ωστόσο όπως λέει και ο σοφός λαός, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM. Ήδη από την οντισιόν της εντυπωσίασε τους κριτές, οι οποίοι της είπαν ότι είναι ίδια η Σκάρλετ Γιόχανσον. Πέρασε άνετα στο σπίτι ωστόσο σύντομα αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς όπως είπε δεν της ταίριαζε το ριάλιτι. Έκτοτε έχει ακολουθήσει μία εξαιρετική καριέρα στο μόντελινγκ, ενώ ασχολείται ενεργά και με το Instagram.

Μάστορας Καληφώνη σχέση

Καλά τα της καριέρας αλλά όπως όλα δείχνουν, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει να χαίρεται και για τα προσωπικά της. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγο καιρό, ορισμένες αναρτήσεις έχουν δείξει πως ο Χρήστος Μάστορας και το μοντέλο είναι όντως ζευγάρι (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που τους πρόδωσαν), όσο κι αν το αρνούνται.

Μάστορας Καληφώνη διαφορά ηλικίας

Άλλωστε είναι πολύ ταιριαστοί μεταξύ τους. Όσον αφορά στις ηλικίες τους, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι 26 ετών, ενώ ο Χρήστος Μάστορας θα κλείσει σύντομα τα 35.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η κίνηση που πρόδωσε την σχέση τους – Το βίντεο της Καληφώνη με τον Μάστορα λίγο μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Έκανε βόλτα και τα μάζευε – Χαμός από σουτιέν επί σκηνής σε συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.