Έπαιζε με τα κύματα δείχνοντας τους κοιλιακούς της – Νέα στιγμιότυπα από τις διακοπές της Ζέτας Μακρυπούλια

August 14, 2022


Από τις πιο ωραίες παρουσίες και τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz είναι αδιαμφησβήτητα η Ζέτα Μακριπούλια. Η παρουσιάστρια και αυτό το καλοκαίρι έχει επιλέξει να το περάσει παρέα με την…


Από τις πιο ωραίες παρουσίες και τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz είναι αδιαμφησβήτητα η Ζέτα Μακριπούλια. Η παρουσιάστρια και αυτό το καλοκαίρι έχει επιλέξει να το περάσει παρέα με την κολλητή της παρέα, όπως είναι ο Νίκος Μουτσινάς με τον οποίο πέρασε ορισμένες μέρες των διακοπών της, και μοιράζεται πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τις στιγμές χαλάρωσής της.

Η νέα ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια που “έριξε” το Instagram

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της ακόμη λίγες φωτογραφίες από το μπάνιο της στην θάλασσα, όπου ανέμελη και χαμογελαστή παίζει με τα κύματα, το μάτι μας όπως πάει στο απίστευτο σώμα της, το οποίο και να θέλει δεν μπορεί να το κρύψει, καθώς με κάθε κίνησή της, διακρίνονται οι κοιλιακοί της.

Νέα στιγμιότυπα από τις διακοπές της Ζέτας Μακρυπούλια

Πήρε 10 κιλά αλλά τα έχασε κόβοντας 3 τρόφιμα

Ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz το διαθέτει αναντίρρητα καθώς αγαπά την σωστή διατροφή αλλά και την γuμναστική και αυτό επιβεβαιώνεται κι από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει αυτές τις μέρες με μαγιό.

Από το περιοδικό YOU

Βέβαια, αδύνατη από… κούνια, κάποια στιγμή «έφαγα λίγο παραπάνω και το παράκανα. Πήρα 10 κιλά και ήθελα να τα χάσω» είχε πει η Ζέτα Μακρυπούλια στο παρελθόν, ακολουθώντας “στρατιωτικά” μια διατροφή για 1 χρόνο χωρίς ψωμί, τυριά και λιπαρά. Το μυστικό της; Βάζει 1 κ.γλ. κύμινο στο κρέας της, που τη προσθήκη του σε διαιτητικά πιάτα διεγείρει την απώλεια βάρους – κάθε μέρα επί 3 μήνες αυξάνεται κατά 1,5 κιλό η απώλεια βάρους.

GYM TIP

Παράλληλα έβαλε την άσκηση στη ζωή της με pilates και TRX, ενώ η καραντίνα της… γνώρισε το περπάτημα, που μέχρι σήμερα συνεχίζει ανελλιπώς. Μάλιστα, δεν αμελεί να καταναλώνει μια μικρή μπανάνα πριν από την γuμναστική, καθώς είναι άριστη πηγή καλίου και άκρως σημαντική για την καλή λειτουργία των μυών.

Επιπλέον, το μαγγάνιο που περιέχει είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό και την αυξημένη ενέργεια που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ζέτα Μακρυπούλια δίαιτα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συνεχίζει για 6η χρονιά στον ΑΝΤ1 η Μακρυπούλια – Στον αέρα το επίσημο trailer για το Ρουκ Ζουκ

“Τα πράγματα έχουν αλλάξει…” – Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε την αποκάλυψη μέσα από μια φωτογραφία

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.