Ασθενής πήδηξε από τον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου «Αττικόν» – Νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα

August 13, 2023


Οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ανάνηψης αλλά χωρίς επιτυχίαΟ πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) γνωστοποίησε ότι σήμερα το πρωί «ασθενής που νοσηλευόταν στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν» αυτοκτόνησε, πέφτοντας από το παράθυρο του τέταρτου ορόφου. Ο ασθενής νοσηλευόταν με σοβαρά παθολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα υγείας», αναφέ…


Οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ανάνηψης αλλά χωρίς επιτυχία

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) γνωστοποίησε ότι σήμερα το πρωί «ασθενής που νοσηλευόταν στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν» αυτοκτόνησε, πέφτοντας από το παράθυρο του τέταρτου ορόφου. Ο ασθενής νοσηλευόταν με σοβαρά παθολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα υγείας», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος. Σημειώνει ότι είναι η δεύτερη αυτοκτονία στο «Αττικόν» με τον ίδιο τρόπο.

Το προσωπικό του νοσοκομείου άμεσα τον μετέφερε στα επείγοντα, όπου οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ανάνηψης αλλά χωρίς επιτυχία. Η αστυνομία που μετέβη στο νοσοκομείο διερευνά τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.