Σταματίνα Τσιμτσιλή-Όλγα Λαφαζάνη: H πιο Happy συνάντηση στο νησί

August 13, 2023


Οικογενειακές διακοπές στην Πάρο κάνει αυτή την περίοδο η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται στο υπέροχο νησί μαζί με τα τρία παιδιά της, Νάγια, Μαίρη, Γιάννη και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.Η ίδια θέλησε να κάνει μία μικρή απόδραση και στην Αντίπαρο όπου συναντήθηκε με την συνεργάτη της εκπομπής της και κουμπάρα της, Όλγα Λαφαζάνη.Οι δύο εντυπωσιακές κυρίες γνωρίστηκαν όταν δο…


Οικογενειακές διακοπές στην Πάρο κάνει αυτή την περίοδο η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται στο υπέροχο νησί μαζί με τα τρία παιδιά της, Νάγια, Μαίρη, Γιάννη και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Η ίδια θέλησε να κάνει μία μικρή απόδραση και στην Αντίπαρο όπου συναντήθηκε με την συνεργάτη της εκπομπής της και κουμπάρα της, Όλγα Λαφαζάνη.

Οι δύο εντυπωσιακές κυρίες γνωρίστηκαν όταν δούλευαν μαζί στο Alter, ενώ το 2012 επισφράγισαν αυτή τη φιλία με την κουμπαριά τους, όταν η οικοδέσποινα του Happy Day βάφτισε την κόρη της δημοσιογράφου και του Νίκου Οικονόμου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε υλικό από τη συνάντησή της με την Όλγα Λαφαζάνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. «Μια όμορφη ημέρα στην Αντίπαρο!», έγραψε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.