To βίντεο με την Kylie Jenner μωρό αφιερωμένο από τη μαμά της

August 12, 2023


H Kylie Jenner γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της στην παραλία ενώ η μαμά και η αδερφή της Kendall της ευχήθηκαν δημόσια με φωτογραφίες και βίντεο από την παιδική της ηλικία.H Kylie Jenner έκλεισε την Πέμπτη 10 Αυγούστου τα 26 και το γιόρτασε περνώντας τη μέρα της στη θάλασσα, δημοσιεύοντας στα social media της κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό στις οποίες ήταν άκρως εντυπωσιακή, ενώ είχε ολοκληρώσει το …


H Kylie Jenner γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της στην παραλία ενώ η μαμά και η αδερφή της Kendall της ευχήθηκαν δημόσια με φωτογραφίες και βίντεο από την παιδική της ηλικία.

H Kylie Jenner έκλεισε την Πέμπτη 10 Αυγούστου τα 26 και το γιόρτασε περνώντας τη μέρα της στη θάλασσα, δημοσιεύοντας στα social media της κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό στις οποίες ήταν άκρως εντυπωσιακή, ενώ είχε ολοκληρώσει το look της προσθέτοντας κάποια χρυσά κοσμήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.