Πλούταρχος: Η μητέρα του χορεύει σε βίντεο στο Tik Tok & αποθεώνεται!

August 12, 2023


Η οικογένεια Κακοσαίου έχει στο αίμα της όπως φαίνεται τον χορό και το τραγούδι, με τη γιαγιά Κατερίνα Κακοσαίου, μητέρα το αγαπημένου Γιάννη Πλούταρχου, να τα δίνει όλα στο βίντεο που κοντεύει να γίνει viral στο Tik Tok. Η ανιψιά του γνωστού τραγουδιστή, Θεοδώρα Κακοσαίου δεν χάλασε το χατίρι στη γιαγιά της όταν της ζήτησε να κάνει πρώτη… επίσημη εμφάνιση στα social media και μάλιστα επέλεξε κα…


Η οικογένεια Κακοσαίου έχει στο αίμα της όπως φαίνεται τον χορό και το τραγούδι, με τη γιαγιά Κατερίνα Κακοσαίου, μητέρα το αγαπημένου Γιάννη Πλούταρχου, να τα δίνει όλα στο βίντεο που κοντεύει να γίνει viral στο Tik Tok. 

Η ανιψιά του γνωστού τραγουδιστή, Θεοδώρα Κακοσαίου δεν χάλασε το χατίρι στη γιαγιά της όταν της ζήτησε να κάνει πρώτη… επίσημη εμφάνιση στα social media και μάλιστα επέλεξε και τραγούδι του εγγονού της Γιώργου Κακοσαίου για να χορέψει και να περάσει καλά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.